

Annual Academic Sustainability Retreat Tuesday April 23, 2024, 8:30am - 2:00pm HUB 302 NORTH

Session Time	Agenda	Moderator/s
8:30am – 9:00am (30 mins)	Registration and Breakfast	Francis Mitalo Sustainability Program Specialist
	Welcome Remarks and AASHE STARS - Academic Review (Curriculum and Research)	Juliann Emmons Allison Sustainability Faculty Chair
	Sustainability, the Environment and Climate Crisis (SECC) Ad Hoc Committee updates	Matt Barth Professor & Assoc. Dean for Research and Graduate Education
9:45am – 10:45am (1 hour)	Provost & Dean's Panel - Sustainability efforts at the College Level	Elizabeth Watkins <i>Provost and Executive Vice Chancellor</i>
10:45am – 11:00am (15 mins)	Break	Francis Mitalo Sustainability Program Specialist
11:00 am – 11:30am (30 minutes)	Campus Interdisciplinary Research Center (CIRC) Discussions and OASIS Update	Juliann Emmons Allison/RED/Provost Office
11:30am – 12:30pm (1 hour)	Decarbonization Study Updates, Overview with a focus on deliverable 5 on the Campus as a Living Lab	AECOM Consultants
12:30pm – 1:30pm (1 hour)	Lunch & Posters – Eat & Meet	Francis Mitalo Sustainability Program Specialist
1:30pm – 2:00pm (30 mins)	Report Out from Students & Student Sustainability Leaders	Fortino Morales Sustainability Officer